In Barneveld hebben wij twee eigen op- en overslag locaties. Ons vrieshuis heeft een capaciteit van 4.500 palletplaatsen. In de ongeconditioneerde loods kunnen wij 1.000 pallets opslaan. Voor klanten voor wie wij meestal zelf de distributie verzorgen is de opslag van goederen bij Amerongen Kamphuis vaak een interessante extra service.

Voordelen van opslag bij Amerongen Kamphuis zijn bijvoorbeeld:

  • ruime openingstijden, namelijk van 8.00 – 20.00 uur;
  • scherpe opslagtarieven;
  • kortere lead-time dan wanneer de voorraad elders ligt en wij de goederen eerst moeten ‘ophalen’;
  • lagere distributiekosten, eveneens omdat wij de goederen niet hoeven op te halen.

Vanzelfsprekend verzorgen wij ook aanvullende diensten zoals orderpicken, het laden en lossen van containers en het opstellen van vrachtdocumenten. Ook maken wij gebruik van de koel- en vriesruimtes om te crossdocken. Dit doen wij door de zendingen in ons vrieshuis te hergroeperen op regio en op route.

Op het in bewaring nemen van goederen in ons koel- en vrieshuis zijn de Algemene Voorwaarden van de Vereniging van Nederlandse Koel- en vrieshuizen, aangeduid als Nekovri-voorwaarden, van toepassing. Daarnaast zijn op onze diensten de volgende certificeringen van toepassing: SKAL, CATIII, IFS, BRC en ISO22000.

Op- en overslag en Crossdocking


Hoewel wij de beschikking hebben over onze eigen opslaglocaties in Barneveld, zoeken wij steeds naar de voor de klant beste en goedkoopste oplossing. Daarom hebben wij op het gebied van op- en overslag en crossdocking gezocht naar partners waar wij goed mee kunnen samenwerken. De relatie met deze partners gaat vaak zó ver dat wij gezamenlijk de markt bewerken en als één partij functioneren. Onze belangrijkste steunpunten in de Benelux zijn Venlo, ‘s-Heerenberg, Waalwijk en Roeselare.

frozen food opslag, vrieshuis, vriescel, coldstore, diepvries, opslag

Vrieshuis

overslag food, overslag droge voeding, droge bulkopslag, opslag food

Droge loods

warehousing food, opslag droge voeding, droge bulkopslag, opslag food, koelopslag

Orderpicken