De out of home markt is traditioneel opgedeeld in 3 segmenten, te weten de klassieke horeca, de catering en gemak (bv. pompstations en overige fastservice). Consumenten zijn, ondanks de economische omstandigheden, nog steeds graag bereid om buitenshuis te consumeren i.p.v. thuis. Echter, in 5 jaar tijd is het marktaandeel van dit segment in Noordwest Europa wel sterk gedaald, met name vanwege de terugval in de horeca.

De marges staan hierdoor onder druk waardoor de noodzaak tot verdere kostenreductie onverminderd groot blijft. Een van de manieren om de kosten beheersbaar te houden is door in de logistiek met de juiste partners te werken. Amerongen Kamphuis is een logistiek dienstverlener die zeer goed bekend is met de diverse foodservice groothandels in binnen- en buitenland. Wij komen dagelijks, zo niet meermaals per week met onze vrachtwagens op de diverse DC’s in Noordwest Europa en kennen de openingstijden en specifieke wensen van de diverse ontvangers.

Op de onderstaande kaart treft u de hoofdkantoren aan van de diverse groothandels- en inkooporganisaties waar wij in Noordwest Europa lossen.