Amerongen Kamphuis biedt logistieke diensten aan voor verschillende soorten geconditioneerde goederen. Ons eigen groepagenetwerk loopt door een groot deel van noordwest en midden Europa. Bekijk hieronder de serviceschema’s voor onze volledige landelijke dekking in de Benelux, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Tsjechië, Hongarije, Denemarken en Zweden.

Serviceschema’s geconditioneerd transport Europa

Voor transporten naar, van en in de overige Europese landen, zoals Engeland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Italië, Polen, Slowakije, Noorwegen en Finland, werken wij samen met eveneens gerenommeerde landenspecialisten. Omgekeerd verzorgen wij voor deze collega’s meestal de distributie in de landen waar wij zelf een dicht netwerk hebben opgebouwd. Kortom, samenwerking in het belang van onze opdrachtgevers.

Op al deze landen wordt vaak meerdere keren per week uitgeleverd, waarbij wij onderscheid maken tussen groepage vs. complete vrachten. Tot 15 europallets hanteren wij onze serviceschema’s, daarnaast kunnen wij uiteraard ook maatwerk verrichten. Voor vragen kunt u onze planners raadplegen.

Klik hier voor het serviceschema met de feestdagen 1e helft 2020.

Benelux

Duitsland

Scandinavië

AT/CH/CZ/H