Geconditioneerd transport Europa

Amerongen Kamphuis biedt logistieke diensten aan voor verschillende soorten geconditioneerde goederen. Ons eigen groepagenetwerk loopt door een groot deel van noordwest en midden Europa.

Wij zijn gespecialiseerd in het transport naar Duitsland, Oostenrijk, Zweden, Denemarken, Polen, Tsjechiƫ, Noord-Frankrijk, Zwitserland en Slowakije. We hebben dagelijks verlading naar deze landen.

Voor transporten naar, van en in de overige Europese landen, zoals Engeland, Frankrijk, Spanje, Portugal, ItaliĆ«, Noorwegen en Finland, werken wij samen met eveneens gerenommeerde landenspecialisten. Omgekeerd verzorgen wij voor deze collega’s meestal de distributie in de landen waar wij zelf een dicht netwerk hebben opgebouwd. Kortom, samenwerking in het belang van onze opdrachtgevers.

Op al deze landen wordt vaak meerdere keren per week uitgeleverd, waarbij wij onderscheid maken tussen groepage vs. complete vrachten. Uiteraard verrichten wij maatwerk verrichten.
De samenwerking met het moederbedrijf Sitra, dat gespecialiseerd in Full Truck loads, biedt veel mogelijkheden. Voor vragen kunt u onze planners raadplegen.

Benelux

Duitsland

Scandinaviƫ

AT/CH/CZ/H